Tuesday, June 5, 2012

Trip Schedule




 Autumn 

September 2012

4-12th – Full Booked

13-19th

20-26th


October 2012

29 Sept -5th

6-12th

13-19th

20-26th


November 2012

27 Oct-2nd
3-9th

10-16th

17-23rd







Winter


December 2012 

8-14th

15-21th

22th-28st


January 2013

29th Dec- 4th

5 – 11 th

12-18th

21-28th - Booked



February 2013

2nd-8th

9-15th

16-22nd

23-1 st March




Spring

March 2013
23rd – 29th

April 2013
30th Mar – 5th
6-12 th
13-19th
20-26th

May 2013
27th April – 3rd
4-10 th
11-17th
18-24th
25-31th


*Sila pilih tarikh trip seperti yang tertera di atas.
*Jika anda telah ada setting date sendiri sila kemukakan.

Sila email ke jomlawatkorea@gmail.com untuk maklumat lanjut mengenai lokasi lawatan, tempat tinggal, bayaran, itinerary dan lain-lain.


40 comments:

  1. berminat nak pegi korea... boleh emailkan maklumat yang selanjutnya tak??? mana lebih seronok musim salji, luruh, bunga... ezrinaf@yahoo.com, thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. salji x best sejuk... tp nak try boleh gak, coz kat malaysia x ada salji kan..

      Delete
  2. berapa harga pakej untuk pergi sana ye?

    ReplyDelete
  3. Salam....
    Boleh pm saya pakej musim bunga
    mia_armani05@yahoo.com
    Tq

    ReplyDelete
  4. Berminat nak pergi Korea Tahun depan dalam bulan May. 2 orang Pakej Backpakers berapa ya? orkid84@gmail.com terima kasih.

    ReplyDelete
  5. hye..blh emaikn sy pkej spring bln 3 @ 5 thun depan..
    pmkn hrga fullboard @ backpakers..tq
    muhawanis87@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. slm..emel sy jga ya tuk musim bunga tuk 2org...LYANA.JAMAL @YAHOO.COM

    ReplyDelete
  7. emailkn sy utk pakej 2hb - 8hb februari 2013 pakej fullboard@backpakers ..tq
    jumba_jookieba@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. maaf 3hb - 9hb februari 2013

    ReplyDelete
  9. saya hendak ke korea berdua secara backpacker 22 - 28 mac 2013. emel kepada saya : silya369@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Hi..boleh email saya hatiezyan@gmail.com
    4-5 pax
    19-26 april 2013

    ReplyDelete
  11. Hye Plz emel detail of trip 6-12april.. Nak pergi 10org.. Nak tau harga fullboard n backpacker.tq.
    decruz_sagigurlz@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Hi...boleh pm pakej pergi korea utk 2 org fullboard&backpackers pd 11-17may 2013
    Emel: sitimaziah.muhamad@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. tolong emailkan saya pakej fullboard@ backpackers (2org)untuk spring 2013, email saya: info_dreamgrasper@yahoo.com . terima kasih

    ReplyDelete
  14. emailkn sy utk pakej pakej fullboard@backpakers (2org)untuk spring 2013, ..tq
    magdeline@jpa.gov.my

    ReplyDelete
  15. emailkn sy utk pakej pakej fullboard@backpakers (2org)untuk spring 2013, ..tq mrswani85@yahoo.com..klu bulan 12,musim salji ye?

    ReplyDelete
  16. salam.boleh terangkan beza fullboard/backpackers trip ke korea tak? klu utk ke korea musim mane yang lebih seronok klu nk pergi. berape harge pakej utk 2 org ke sane?tq. email. aviella_15@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Salam..pm saya pakej musim bunga kat emel dae_eira@yahoo.com..TQ

    ReplyDelete
  19. Salam,

    Boleh tolong emailkan saya pakej pergi korea utk 2 org fullboard&backpackers pd 11-17may 2013..TQ

    ReplyDelete
  20. email ke saya spring time 4-10 may, 3 dewasa & 1 kanak2 8 thn. email ke haiqrin92@yahoo.com thanks

    ReplyDelete
  21. Salam,

    Boleh tolong emailkan saya pakej pergi korea utk 2 org fullboard&backpackers pd 11-17may 2013..TQ

    email:janetzana@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. emailkan detail kpd sy pakej tuk 20-26th april & 4-10 May 2013 fullboard

    email: nurdyyh_f85@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Hye.bleh emailkn details trip musim bunga 25-31 may 2013.tq :)

    ReplyDelete
  24. aS alam bleh emailkan pakej tarikh 27 mei -31 mei untuk 3 dewasa n 1 kanak-kanak email fizika_01@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. please email pakej 6h5m musim luruh awal october 2013 ini untuk 4 orang.
    1. harge perperson
    2. itenary
    thank you...
    yurinaramli68@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. please email pakej 6h5m musim luruh awal october 2013 ini untuk 4 orang.
    1. harge perperson
    2. itenary
    thank you...
    yurinaramli68@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pls email us at jomlawatkorea@gmail.com or lawat FB official kami search Jom Lawat Korea..

      Delete
  27. pls email package for 5D4N @ DECEMBER 2013 (price and itinerary...
    tq

    mizansara@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Salam blh explain fullboard n backpack?pls email me price for 4 both during autumn kimi_owen@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. tepi sket...

    ad tak utk bulan jun 2013?
    plan dlm 8 hr ke utk ke jeju skali.
    awal jun dri 1 jun smp 8 jun.

    mohon reply.
    mvp_dina13@yahoo.com

    trm ksh atas perhatian

    ReplyDelete
  30. Salam.....

    please email pd sy pakej backpacker (5 org dewasa) ke korea pada 8-15/11/2013... harga termasuk tour guide, makan, penginapan, transport serta masuk ke taman disana sekali (flight tak perlu)... kami rancang mahu ke Jeju island skali...
    My email : okura_23@yahoo.com
    okura23@gmail.com

    ReplyDelete
  31. berminat ke korea. nak pakej 23-29mac utk 2pax. nak tahu brapa harga utk semua termasuk flight. TQ. email saya libraquarius@yahoo.com. TQ

    ReplyDelete
  32. kalau saya nak pakage for 5 days 4 night ada tak? 12 Pax yg ada. berminat. tlg info detail ke vatos1979@yahoo.com. Nak pergi time spring awal bulan tiga.Thanks

    ReplyDelete
  33. saya dah beli tiket penerbangan pada bulan april 2013 dan nak tau berapa harga untuk 2orang. nhafirdaus@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. salam.. Tolng bg quotation 2 org 6d5n pd 1nov 2013. biz_aku@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. Salam....bole bg itinerary utk trip masa autumn 6h4m untuk 2~3pax?..email saya di alin3110_rina@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum. Boleh tanya, bila lagi trip musim luruh ke korea untuk bulan September 2013 ekk??

    ReplyDelete
  37. salam.. saya akan ke korea 30-5 april.. blh emailkan itenarary dan budget utk berdua.. shahahmad@kmph.matrik.edu.my

    ReplyDelete

Jika anda mempunyai pertanyaan mengenai trip sila ke http://jomlawatkorea.form2go.com/inquiryform.html

Trip Inquiry Form

  • Full Name*
  • Email Address*
  • Phone Number
  • Departure Date (Exact / Planning)*
  • Trip Period*
  • Number of Pax*
  • Remarks (Request, Inquiry etc)
  • Security Code*

     

  •  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...