Tuesday, September 6, 2011

Backpackers Ke Seoul, Korea Selatan

Rasai pengalaman mengembara di bumi Sonata sepuas-puasnya..



Jom bersama-sama kami menjelajah kota metropolitan Seoul sepanjang tahun, pada setiap musim..





Trip ini terbuka bagi lawatan berkumpulan, family, lawatan universiti atau apa sahaja.

*Nak request ke lokasi-lokasi tertentu pun boleh. Crew kami juga mampu berbahasa Korea.

KLIK DI SINI untuk Jadual Trip

Jom lawat Korea...!!

P/s :  Sila drop email anda di ruangan comment atau chat box untuk Full Itinerary.

27 comments:

  1. How much is the entrance fee and ape lg bayaran yg perlu utk trip nie?..thnx

    ReplyDelete
  2. The package includes all stated in post entry .. Cuma tiket flight dan makanan sahaja yang perlu anda uruskan.. TQ..

    ReplyDelete
  3. Kalau nak minta tolong suggest tempat makan kat sana boleh kan? Sebab korang mesti lagi arif tempat yang serve mknn halal n sedap,,

    ReplyDelete
  4. Entry mengenai restoran2 di Korea, will be post soon..
    Be follower kalau tak nak ketinggalan..

    ReplyDelete
  5. minta emailkan harga pakej di atas ye..tq..nana190183@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. gmbr time musim ni bukan ke daun2 kekuningan, merah2?

    ReplyDelete
  7. lemonade_nice86@yahoo.com,
    boleh x statekn full price for trip to korea

    ReplyDelete
  8. email me please.. cutiezct@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. emailkan saya full itinerary...cakan ke korea 18feb-25feb 2012..berlima dgn rakan2, norakim12@gmail.com

    ReplyDelete
  10. email plz..sgt interesed saidah.senin@yahoo.com ..tlg rekemenkn pakej yg reasonable utk student tq

    ReplyDelete
  11. my email: mas9373A@yahoo.com

    saya ada plan nak ke korea next year, please

    ReplyDelete
  12. correction....
    mas9373@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. blh bg maklumat trip tak kat saya eyrda05@gmail.com

    ReplyDelete
  14. pls emailkan itinerary untuk backpackers..nak free and easy..email to elenas179@yahoo.com..cadang nak g musim sejuk ke bunga..thankx..

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Teringin nak pergi korea.. boleh tak emailkan berapa anggaran yang perlu dibayar untuk trip di Korea.. ezrinaf@yahoo.com
    Rasa-rasanya musim apa yang seronok untuk berjalan-jalan di Korea... TQ

    ReplyDelete
  17. plan nk gi korea nxt year ..anggaran untuk trip bck packer brp ye?
    email saya dalanothai86@yahoo.com
    tq :)

    ReplyDelete
  18. saya bercadang sangat nak ke korea. boleh emailkan saya bajet dan atur cara ke korea pada 22-28 disember 2012 ni? saya berdua je. kalau ada mana2 grup yg boleh gabung kagi bagus, meriah sikit.tq
    zain.1973@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. tolong emailkan sy full price utk backpackers utk 4hari 3mlm ida.mandarin@gmail.com thanx~!

    ReplyDelete
  20. boleh emailkan itinerary and budget utk semua package yg ade ke ardzia@yahoo.com
    berniat nak pegi tp blm tau nk pegi musim mana...

    ReplyDelete
  21. boleh emel kn semua budget package ke hana.nurhaj@gmail.com coz jan next year nk pegi sne

    ReplyDelete
  22. tolong emailkan budget cost for 5 pax to jules_anakin81@yahoo.com..TQVM

    ReplyDelete
  23. tolong email full package backpakers ke m.hairunisah@yahoo.com
    thanks... ^^

    ReplyDelete
  24. pls email me package utk 2 org backpackers. Planning to visit korea mid sept 2013.

    ReplyDelete
  25. pls email me package utk 2 org ke korea mid sept 2013 for backpackers. zyie_starlet@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. packages 5 hari 4 malamcomplete semua untuk 4 orang email kepada "balnis69@yahoo.com"

    ReplyDelete
  27. saya bercadang ke korea, selama seminggu. boleh emailkan saya bajet dan atur cara ke korea pada sekitar 24-30 disember 2012 ni? saya berdua je. satu lagi nak tau time tu ok x untuk melncong kat sn... boleh email kat jellabies_libra87@yahoo.com
    tima kasih..

    ReplyDelete

Jika anda mempunyai pertanyaan mengenai trip sila ke http://jomlawatkorea.form2go.com/inquiryform.html

Trip Inquiry Form

  • Full Name*
  • Email Address*
  • Phone Number
  • Departure Date (Exact / Planning)*
  • Trip Period*
  • Number of Pax*
  • Remarks (Request, Inquiry etc)
  • Security Code*

     

  •  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...